iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Замислят нестандартно културно събитие в Перник

Перник

Община Перник започна проучване на мнението на гражданите за културния живот в общината. Чрез анкета, провеждана от общинското предприятие Културно-информационен център, се  проучват потребности, очаквания и проблеми.

Целта е да бъдат определени и нови  възможности за развитие и обогатяване на културния живот в общината и да се открие неизползвания досега потенциал. Стремежът е чрез проучването да се развият нови, оригинални  форми на културни изяви и създаване на условия за равен достъп до културата на всички социални групи на територията на общината.

Резултатите от проучването ще бъдат използвани за определяне на иновативно културно събитие, което жителите желаят да се провежда в общината.

Проучването ще се използва при кандидатстване на община Перник за финансиране по схема „Подкрепа за създаване и промотиране на иновативни културни събития” на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.

Анкетата можете да попълните електронно на страницата на общината и на Културно-информационния център, както и да попълните хартиено копие, което да подадете в общината в срок до 10 февруари 2011 година.

Отговори на въпросите можете да давате като маркирате този отговор, който отговаря на Вашите виждания. За някои въпроси можете да посочите повече от един отговор.

Организаторите приканват всички активни граждани да заявят своята гражданска позиция за културния живот в Перник. 

 АНКЕТАТА  може да се попълни ТУК!

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.