iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Димитър Колев решително на страната на ГЕРБ

Шестима  независими народни представители, сред които и избраният в Перник с листата на РЗС Димитър Колев,  разпространиха декларация, в която изявяват подкрепата си към правителството на ГЕРБ, предаде "Фокус".

Дарин Матов, Димитър Колев, Димитър Чукарски, Тодор Великов, Марио Тагарински и Венцислав Върбанов са изготвили общата декларация, в която заявяват, че са част от дясно-центристкото мнозинство, подкрепящо българското правителство в неговите усилия за промяна на статуквото от прехода, „режисирано и контролирано от бившата ДС”.

„Европейската парламентарна политическа практика изисква ясно разграничаване между „управление” и „опозиция”, пишат още те.

Според депутатите, подписали се под текста, ЕНП и дясно-консервативните партии от Евро-Атлантическия регион са дали еднозначно своята подкрепа за програмата и политиката на правителството на премиера Бойко Борисов.

„Тази политика, насочена срещу корупцията, организираната престъпност и всички рецидиви на контролирания преход, изцяло среща нашето одобрение и пълна подкрепа, защото съвпада с желанията и очакванията на нашите избиратели. Те дадоха категорично своя вот срещу лошото управление на тройната коалиция, доминирана от БСП и излъчена с мандата на ДПС”, пишат още независимите в декларацията.

Те заявяват, че са направили своя избор и категорично ще се противопоставят на опитите за дестабилизация на държавността и политическия живот в България.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.