iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


НДСВ се готви за избори

НДСВ - пресконференция в Перник

Шансовете на НДСВ в предстоящите месни и президентски избори нарастват, особено в развиващата се ситуация. На това разчитат жълтите и усилено се готвят за избори. Потягат структурите по места и постепенно преминават в настъпление.

Пропуснахме два мандата в надпреварата за президент и оценяваме това като грешка, каза вчера в Перник организационния секретар на НДСВ Олимпи Кътев. Той се въздържа да сподели поименно кои са номинираните от редовете на жълтата партия като евентуални претенденти за президент и вице, защото още било рано, но потенциалните възможности били няколко. Нека проявим търпение, прикани Кътев и хората в партията, и медиите.

По думите му еуфорията от управлението на ГЕРБ постепенно отминава. Каквото и да изречете, у управляващите все го няма , каза той и допълни, че при тях нещата се решават на футболен мач, в кабинетите или чрез SMS-и, а не по сериозен политически начин.

НДСВ вече провежда двустранни срещи с други политически сили и разчита на подкрепа заради ясните си либерални принципи, които отсотоява.

Жълтите  се готвят и за местните избори. Националното ръководство гласува  пълна свобода на структурите по места за номинации, коалиции и подкрепа.

Царските имоти и преструктурирането на външния дълг по времето на Милен Велчев като финансов министър са като стари манджи, все по-безвкусни и вкиснали и няма защо да се вадят, каза още Кътев.  

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.