iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор се наложи над датчани в петата си контрола в Турция

Миньор се наложи над  датчани в петата си контрола в Турция

Миньор постигна втора победа по време на подготовката си в Турция.

„Чуковете” се наложиха с 2:1 над датския елитен Есберг в петата си контрола в Алания.

 В 15-ата минута Костадин Аджов бе фаулиран в наказателното поле на датчаните. Томи Павлов реализира наказателния удар и откри резултата. В края на полувремето Есберг изравни от дузпа след грешка на Иво Стоянов. През втората част Любомир Тодоров засече от въздуха центриране на Брахими Фарес и донесе успеха на своя отбор.

 „Футболистите добре се включиха, с желание. Вече се очертават тактическите положения, игровите навици, спазване на тактическата дисциплина в отбора, физическата издръжливост на футболистите. Всичко си върви по план”, коментира специално за Novsport.com изпълнителният директор на Миньор ген. Йордан Димитров.

 Външният халф Томаш Оклещек не взе участие в днешния двубой поради контузия в прасеца, но вече се оправя, съобщи Димитров. Леки проблеми в глезена има Ванче Траянов. Той ще тренира утре, а в петък ще играе срещу полския Катовице в последната контрола на Миньор в Турция.

Съставът на Миньор: Банков (Славчев), Христозов (Д. Стоянов), Йошев, Олегов, Цветков (Петков), Павлов, И. Стоянов, Василев, М. Петров (Брахими), Аджов, Л. Тодоров.

minyor.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.