iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мутра проверява за билети в Тролейбус №20

Мутра проверява за билети в Тролейбус №20

Вчера /07.04.2011/, около 19 часа пътувах в тролейбус №20 посока кв.Изток, когато до мен застана едър мъж в маскировъчна екипировка на американски морски пехотинец. Безмълвно и многозначително ме ръгна с пръст в ребрата и с поглед ми посочи тесте билети, което държеше в ръката си.
Попитах го, дали е глухоням и може ли да говори, в отговор на което той измуча нещо неразбираемо. Опитах се да му обясня, че ако е контрольор, ще трябва да се легитимира като такъв и учтиво да ми поиска билет или карта, защото ръгането в ребрата не върши работа. Отговори ми, че ако не платя веднага, ще се обади на охраната. Аз естествено отказах и той проведе гръмогласен телефонен разговор по телефона с въображаемата охрана. Естествено, никой не се отзова и преди да сляза му поисках трите имена и длъжност, ако има такава, за да мога да се оплача от него, но той ми отказа, за това снимах и него и тролейбуса.

 

Умолявам органите на реда, след като бъде разпознат да му повдигнат обвинение в случай, че се е представял за фалшив контрольор, а ако се окаже, че наистина работи за Тролейбусен транспорт, то нека ръководството го уволни веднага, защото хора, като него са срам за фирмата, в която работят. Благодаря за вниманието

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.