iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Любовен хороскоп за 2012 г.

Любовен хороскоп на перничани за 2012г.

Следващата година е годината на черния дракон. Всички ние с нетърпение очакваме от следващата година да се случи нещо ново и по-специално промяна към по-добро в личния ни живот. Много често се обръщаме към всички видове прогнози и хороскопи. Ето защо ние ви предлагаме любовен хороскоп за 2012 г.
  
Овен. През новата година ви очаква буря от емоции: щастие, ревност, душевен мир, покой, тъга, радост, ще се сменят постоянно едно след друго. Най-накрая ще разбирете, че за да сте щастливи ще трябва да се научете да контролирате емоциите си и да правяте компромиси. Вашият вътрешен глас вече няма категорично да се противопостави на новата връзка. Звездите обещават на свободните дами романтични запознанства, но само до вас ще зависи дали това запонанство ще завърши с брак. Дамите, които вече са обвърани ще се научат да контролират емоциите си, за да спасят връзката си.
Телец. Поздравления, царуването ви като любимец на вселената продължава! Това ще бъде най-ярката и най-вълнуваща година за вас! Използвайте факта, че звездите са благосклонни към вас: любов, подаръци, внимание, уважение - всичко това е като меден месец и ще ви съпътства през първата половина на годината. В допълнение, звездите обещават романтика в отношенията и незабравим секс. Ако смятате, че не сте от т.нар. "ярки момичета" време е да излеете от зоната си и да вземете от живота всичко, което е приготвил за вас. Можете да имате всичко, което поискате!
Близнаци. Независимо от факта, че годината започва спокойно и без никакви промени в любовта, звездите обещават експлозия от нови и силни емоции в края на годината, когато ще усетите пълната сила на играящата страст. Постоянно ще се борите със спомените от предишни връзки, особено на пътя ви заставят "призраците от миналото". Носталгичните чувства ще бъдат заменени от остри завои в живота и ярки проблясъци на емоция. За съвсем кратко време животът ви ще се промени толкова много, че чак ще ви се иска да напишете мемоари.
Рак. Всичко, което направите в любовния си живот през тази година ще определя вашето бъдеще. Звездите казват, че в годината на Дракона на първо място ще бъде не секса и собствените ви амбиции, а изграждането на пълноценна и сериозна връзка. В допълнение, трябва да се справите с основния си враг - себе си! Научете се да не се критикувате за всяка грешка или провал в отношенията си, звездите знаят, че сте достойни за любов! Рсикувайте за да постиганете целите си и не се срамувайте от желанията си. В крайна сметка, който не рискува-той не печели!
Лъв. Очаква ви много вълнение, на което по-рано не сте обърщали внимание. Като цяло следващата година ще мине под девиза: "Всичко най-добро - това съм аз!". През тази година няма да се задържите много у дома. По принцип, вие така или иначе не сте домошар. Ако следвате съветите на звездите - то тази година сърцето ви ще се бъде заето. Вярно е, че понякога трябва да бъдете силна, и да се научите да цените това, което имате. Така, годината на Дракона ще ви помогне да задравите приятелствата. Не забравяйте, очакват ви нови и интересни запознанства, които ще ви донесат много положителни емоции и романтично настроение!
Дева. През следващата година ще изгорите като огън. Огън, който не само гори, но и дарява топлина нс близките ви. Ще започнете да сбъдвате мечтите си. Да, вярно е, че трябва да бъдете по-уверени. Ще ви върви във всичко, винаги ще успявате да се появите на точното място в точното време. Звездите обещават главозамайваща афера за всички представители на този знак. Ако сте семейна - новото увлечение може да доведе до рападане на брака ви. Страст и силни емоции - това е което трябва да очаква Девата от годината на Дракона.
Везни. Тази година обещава да реши много проблеми. Няма да има никакви граници за вас. Вашето доверие и желание за подобряване на взаимоотношенията с околните ви издига до съвсем ново ниво. Тази година сте вдигнали летвата високо и можете лесно да покорите амбицийте си. Ще се изненадате сами на себе си от желанията които имате във връзката си. Звездите са уверени, че колкото повече вярвате в себе си, толкова по-силно и по-дълго ще ви обичат. Чувствайте се свободни да определите собствените си правила. Така ще задълбочите съществуващите връзки и ще създадете нови.
Скорпион. Следващата година ще донесе в живота ви нещо повече от любов. Това ще бъде връзката, която ще ви даде вяра в собствените си сили и ще донесе незабравими емоции, както в емоционален плат, така и в интимните отношения. Вашият партньор ще ви подкрепи и вие ще се развивате. Не пропускайте тези възможности, тя ще ви направи по-силна. Бъдете внимателни: звездите ви съветват да не се доверяване на обещания, а на делата. Ако искате връзката ви да се развива както сте я планиралиа, вземат нещата в собствените си ръце. През тази година ще бъде лесно да убедите партньора си в каквото и да било.
Стрелец. Вие обичате свободата си и никога не си отказвате от нея. Вярно е, че в годината на дракона в живота ви често ще се намесва съдбата, която ще ви принуди да жертвате някой от принципите си, за да запазите свободата си. Можем да кажем, че ще бъдете свободни по един нов начин. Дори и ако сте убедени, че тази година не се очакват промени в личен план, романтиката и новите приятелства винаги ще ви преследват. Дали ще пропуснете тези чувства зависи от вашата бдителност. За щастието ви ще се отворят нови хоризонти и ще имате огромно желание да обичате и да бъдете обичани. Като цяло, годината ще бъде много добра в романтичен план!
Козирог. През следващата година спомените от миналото няма да ви попречат на връзката ви. Дори няма да се наложи да скривате своите недостатъци защото вашата естественост е залог за здрава връзка. Още една причина да не криете коя сте следкато щастието е точно зад ъгъла. Звездите ви обещават, че ще бъдете постоянно в центъра на вниманието на противоположния пол, че чак понякога ще ви се иска да останете сама. Творческата енергия ще ви помогне както в работата, така и в личния живот.
Водолей. Тази година Купидон ще пусне стрелата си директно от упор в сърцето ви. В резултат на това вашето страдание ще бъдат възнаградено с нова, светла връзка. Вашата сексуалност ще бъде над всичко, а баланса от креативната и сексуалната енергия ще ви накара да приковете погледите на всички мъжете. Бъдете нащрек: ще се опитват да ви манипулират, но това не е причина да се предавате, още повече това ще определи начина ви на действие. В допълнение, всичките ви еротични фантазии ще се сбъднат. Звездите препоръчват да обърнете внимание на знаците на съдбата: така ще срещнете този, който ще ви направи истински щастлива.
Риби. Любовта и романтика ще бъдат прекрасни както винаги, обаче, понякога ще ви се наложи да се борите за чувствата си. Тази година ще увеличите опита си в любовта, а в допълнение, пред вас ще се изправят много изкушения, които трябва да бъдат преодолени ако наистина искате да запазите връзката си. Очакват ви нови запознанства, вълнения и радости, дори когато не ги искате. Сдържайте емоцийте си. Не ревнувайте! Запомненте: ако мъжът е до теб, значи е избрам именно теб!
Източник:lady-bg.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.