iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Любовните тайни на мъжете, според техните зодиакални знаци

Любовните тайни на мъжете перничани, според техните зодиакални знаци

Отношенията между мъжете и жените перничани са вълнували хората от всички времена и епохи, може би най-много книги са написани именно на тази тема и все пак те остават загадка. Загадка, която астрологията може да обясни и да ви даде ключа към сърцето на вашия любим Стара истина е, че жените избират. Статистиката показва, че всяко средно хубаво момиче, ако не се омъжи до 25-тата си година ще получи над 100 намека, оферти или предложения за връзка. Задачата й е от многото кандидати да избере един – най-добрия! Какъв да е той? – Силен като Арнолд Шварценегер, богат като Бил Гейтс или готин като Брад Пит? Сигурен съм, че жена като вас не очаква нещо подобно от мъжа до себе си. За да ви спечели, достатъчно е да има известна доза чувство за хумор, да е уверен в себе си и със сърцето си да усетите привличане към него. Ауди А6, разбира се, е предимство. И докато за мъжа най-голяма трудност представлява да спечели сърцето на една жена, то жената се сблъсква с най-големи трудности, когато трябва да го задържи. Да, това е най-големият проблем пред една жена – как да задържи до себе си мъжа, когото обича. Как магията, получила се в началото на връзката да продължи вечно. В стремежа си да задържат мъжете до себе си, жените са измислили различни стратегии на поведение, всичките до една погрешни: 1. Покорство; 2. Служене; 3. Ревност; 4. Истерия; 5. Брачен договор А е трябвало да опитат с ЛЮБОВ. Обаче тази форма на любов, от която мъжа срещу тях се нуждае. Тя е специфична за всеки мъж. Често чувам да репликата: “Всички мъже са еднакви”. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. Има 12 типа мъже, разделени според техните зодиакални знаци. С мъжете от различните зодии трябва да се държите различно, ако искате да ги задържите. Всеки мъж е една Вселена. Опознайте я. Покажете любовта си с поведение, думи и изразни средства, които мъжа срещу вас е в състояние, да разбере, оцени и приеме. Една възможна история: В първите дни след запознанството искате да впечатлите избраника си. Верни на максимата: “Любовта на мъжа минава през стомаха”, сте сготвили пиле по невероятна китайска рецепта – “Печено пиле с джинджифилов сос”. Подредили сте красиво масата, бутилка марково вино се изстудява в хладилника и с трепетно очакване поглеждате към стенния часовник. 

След миг стрелките заковават на 18.00, на вратата се звъни, отваряте и първото нещо което виждате е огромен букет дъхави червени рози. Сърцето ви бие лудо, прегръщате го, разменяте целувки... Влизате в трапезарията хванати за ръце, каните го да седне на масата и се затичвате към фурната да извадите гозбата. Цялата стая се изпълва с ухание на печено пиле и екзотични подправки. Връщате се с подноса с пилето, и първото нещо, което забелязвате е посърналата физиономия на възлюбения. Мислите си: “Какво не е наред, може би не съм се облякла подходящо, дали пък не се накапах със соса, може би си има друга...” 
 
         - Скъпа, аз съм вегетарианец 
 
Ако беше казал че е марсианец сигурно щяхте да се шокирате по-малко. Кръвта ви се качва в главата, вената на дясното ви слепоочие започва да пулсира, подпирате се с ръка за ръба масата, за да не изгубите равновесие. Бавно поставяте пилето на масата. Опитвате се да го превърнете с поглед в задушени зеленчуци по сечуански. Неуспешно. След три секунди в главата ви проблясва спасителна мисъл “Виното!” - така ще излезете от положение, има и салати за мезе... “Да, да виното” с тази мисъл тръгвате към хладилника, вадите изстудена бутилка CABERNET - ЗЛАТНА РЕЗЕРВА от 1984 година, и тръгвате уверено към него – все пак той е мъжа, на него се пада честта да отвори бутилката. Странно, погледа му остава все така унил... 
 

         - А също и въздържател – проронва вашия любим. Конфузна ситуация, нали? Жалкото е подобни ситуации се случват почти във ВСЯКА връзка. Жената се стреми да даде най-доброто от себе си. Във всяка област. Старае се. Впоследствие се оказва, че мъжа няма нужда от това, което жената му дава.
Източник:Астрохороскоп

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.