iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С едни гърди напред

Перничанки с красиви гърди

Половината от перничанките не харесват гърдите си, но на практика всички (нормални) перничани ги харесват. Независимо дали са твърде малки, прекалено големи или започват да увисват, има много начини да подчертаете гърдите си.

 
Независимо, че мъжете гледат на женските гърди като на удивително чудо на природата, бюстът ни всъщност представлява мастна тъкан, млечни жлези и мускули. 
Сухожилията, които поддържат гърдите, не са много здрави и увисването е неизбежно. Те постоянно се разтеглят, ако носим неподходящи сутиени, както правят 85% от жените. Бременност, кърмене, възраст и тежест също оказват негативен ефект и може да доведат до ужасно провисване на гърдите. Важно е да знаете също, че нищо освен хирургическа намеса няма да промени формата на гърдите. 
Добрата стойка и силовите упражнения обаче може да подобрят мускулите на гърба и гръдния кош и значително да повдигнат цялата област.
 Лицевите опори се смятат за най-доброто упражнение за по-стегнати гръдни мускули. Опитайте и нашия комплекс от упражнения за стегнат бюст. 
Сутиенът?
Сутиенът трябва да ви е по мярка. Ако се повдига, значи ви трябва по-малък размер. Ако се впива под мишниците, значи чашките му са прекалено малки. 
Ако имате белези там, където презрамките са се впивали, тогава потърсете сутиен с по-малка обиколка и с по-големи чашки. Ако пък гърдите ви се подават под колана на сутиена, трябва ви друг, с по-големи чашки. Разкрасяване на гърдите
Деколтето, шията и гърдите са едни от първите издайници на възрастта.Сбръчканата кожа на бюста състарява много, затова взимайте мерки навреме. Почиствайте областта с мек лосион за лице, който няма да я лиши от мазнината, която я поддържа млада. 
Върху тази област често се появяват пъпки, защото се загрява и изпотява под дрехите. 
Кремовете със салицилова киселина са добро решение. Друг вариант е да ги намажете с масло от чаено дърво – така ще завехнат по-бързо. Ако искате да прикриете пъпчиците, има вероятност коректорът ви за лице да се окаже по-светъл, затова опитайте с по-тъмен. 
Кожата на бюста често е пренебрегвана, но хидратирането й с подходящ крем ще я направи да изглежда по-мека, по-гладка и по-стегната. 
Кремовете за стягане на гърдите действат като овлажнители. Те обикновено съдържат съставки, стягащи временно областта, но ефектът не трае дълго.

За визуално увеличаване на бюста носете:

  • Високо деколте.
  • Пуловери с висока яка и едра плетка.
  • Топ без ръкави, с гол гръб, вързан на врата или с висока яка и изрязани извивки на ръкавите.
  • Бижута, които привличат вниманието към гръдния кош (колиетата по врата отвличат вниманието от плоския гръден кош).
  • Рокли с презрамки. 

 
 
За визуално намаляване на бюста носете:

  • Шпиц деколте - разделя и удължава торса.
  • Деколте във формата на сърце и тип „прегърни ме“.
  • Тъмни, матови цветове за горната част на тялото.
  • Вталени блузи.
  • Рокли със сака. 

Източник:rozali.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.