iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ценните женски качества според мъжете

Ценните женски качества според перничани

Стройни крака, пищни гърди, красива усмивка и чаровен поглед - никой няма да остане равнодушен пред всички тези дадености, особено мъжете, които са голями ценители на красотата. Именно любовта към външната красота донесе на мъжете славата на лекомислени донжуановци, за които личните качества на човека са на второ място след размера на гърдите разбира се. Но когато възхищението от външната красота отстъпи на втори план, на сцената излизат личните качества, които в порива на страстта са останали незабелязани. Именно тогава мъжа оценява своята дама по съвсем различен начин.
Вижте кои вътрешни качества ценят перничани в жените.

1. Чувство за хумор
Чувството за хумор на една жена е толкова важно за мъжа, колкото и красотата на нейните стройни крака. Способнстта да възприема куриозни ситуации с чувство за хумор, които между другото често се случват в отношенията между двама души, прави жената истинска мъдра в мъжките очи. Силния пол обича жени, които са способни да водят шеговит и весел разговор.
2. Интелигентност
Красота и интелигентност - оръжие, пред което дори най-опитния мъж не може да устои. Умната жена е двойно по-красива, защото кара мъжът до нея да се гордее не само с превъзходните и външни данни, но и с нейното остроумие и знания.
3. Умение да слуша
Не само жените, но и мъжете обичат да говорят. Те също имат нужда от благородни слушатели с които да споделят как е минал денят им, проблеми в работата и т.н. Научете се да бъдете добри слушатели и никога не прекъсвайте половинката си с възклицания от рода на "Скъпи, виж ми маникюра".
4. Готовност за компромиси
Съвместният живот и бит показват, че желанията на жените и желанията на мъжете, както и техните възможности не винаги съвпадат. При възникването на противоречиви ситуации е необходимо да се правят компромиси, за да се съхранят спокойствието и хармонията в отношенията. Безапелационните изисквания за получаване на желаното, на всяка цена, въпреки аргументите и възможносттите на мъжа, се възприемат от него, като детски капризи и игнориране на неговото мнение и желания. Освен това готовността за компромиси предпазва от празни спорове и обиди, които мъжете не обичат.
5. Готовност за промяна
Ежедневната рутина съсипва връзката по-бързо, отколкото можем да усетим, а няма нищо по-лошо за една връзка от отегчен мъж. Силният пол просто обича промените. Не е задължително промяната да бъде глобална, като например пътуване до другия край на земното кълбо. Изненадайте мъжа с нещо, което е в рамките на всекидневния живот. Кое би могло да бъде по-добро за един мъж от жена, която днес е перфектна домакиня, изненадваща с кулинарни изкушения, а утре тигрица, утоляваща любовния му глад. Жени готови във всяка минута да отвърнат на внезапния мъжки порив към промени и луди постъпки - ето това харесват мъжете.
6. Комуникативност
Независимо от това колко е красива дадена жена, ако мъжа не може да извади от нея и една дума на първата, втората и третата среща, то четвърта среща едвали ще се състои. За мъжа е важно жената до него да бъде общителна и да умее да води свободен разговор сред неговата компания. В крайна сметка приятелите му означават много за него ето защо намирането на общ език с тях е от особено значение.
7. Уважение към неговото семейство
Постигането на разбирателство между жената и роднините на нейния мъж е трудна задача, особено когата става въпрос за неговата майка или по-точно вашата бъдеща свекърва. Тук вече ще ви трябва цял арсенал от добродетелни качества за да спечелите, ако не любовта на семейството му, то поне тяхното уважение. Мъжа цени много способността на жената да поддържа добри отношения с неговите близки, защото по този начин тя показва уважение към него.

Източник:"Стилисимо"

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.