iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Девет забранени въпроса

Девет забранени въпроса между перничани

Въпросите,които никога не бива да се задават на един перничанин:

1. Скъпи, тази рокля прави ли ме дебела?
Това е най-лошият въпрос, който може да зададете на вашият мъж. Запомнете: мъжете харесват уверените в себе си жени, а този въпрос издава неувереност. Затова по-добре потърсете мнението на своята майка, сестра или приятелка, но не и на мъжа си.
2. Какво мислиш в момента?
Най-честият отговор на този въпрос ще бъде "Нищо!". И това е вярно. Понякога хората са склонни да мислят едновременно за всичко и по-специално за нищо. Честото повтаряне на този въпрос, говори само, че вие се дразните от неговия отсъстващ поглед и искате да покорите неговите мисли.
3. Ако можеше да целунеш една от моите приятелки, коя би избрал?
Този въпрос е досаден, защото без значение от това което той ще каже, малко вероятно е отговора да ви зарадва. Разбира се, вие искате да чуете: "Не бих целунал никоя от тях дори за 10 млн. долара!" Но в някои случаи мъжете не обичат да лъжат ...

4. Колко деца искаш да имаме?
Ако не искате вашият приятел да избяга от вас, забравете този въпрос поне в първия етап на взаимоотношенията ви и се отпуснете.
5. Защо ти е неприятно моето присъствие по време на вашите мъжки сбирки?
Мъжете имат свои дела и теми на разговор, които понякога е по-добре да не знаем. Представете си, ако той дойде на някоя от вашите женски сбирки, на които обикновенно обсъждате разни клюки.
6. Защо през цялото време гледаш това момиче, да не би да я харесваш?
Този въпрос още веднъж издава вашата неувереност в себе си. А това не е секси. Той е с вас, а не с нея. Така че не проявявайте излишна ревност и не създавайте проблеми там, където ги няма.
7. С колко момичета си бил преди мен?
Действително ли искате да знаете отговора на този въпрос? И какво ще ви даде този отговор? А вие с колко мъже сте били? Миналото не може да се промени или да се изтрие с гума. Освен това всеки човек има правото да запази своите стари ризи в гардероба. Ето защо не е необходимо да го връщате към приятни или неприятни спомени, а просто се наслаждавайте на настоящето.
8. Кого обичаш повече: мен или майка ти?
99% от мъжете смятат този въпрос за кощунствен. В действителност те просто не знаят правилния отговор. Отношенията, които свързват вас и отношенията между сина и майката са коренно различни. Поради тази причина те не могат да се сравняват. Сега вече знаете правилния отговор и никога не задавайте този безсмислен въпрос.
9. Обичаш ли ме наистина?
Задаването на този въпрос е все едно да кажете: "Аз не вярвам в любовта ти." Но вие не искате да кажете това нали? Някои мъже не обичат да говорят за чувствата си, те изразяват своята любов с действия.
Източник:"Стилисимо"

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.