iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор прибира Искрен Писаров

Миньор прибира Искрен Писаров

Миньор Пк си осигури услуги­те на Искрен Писаров. Новина­та на „Тема Спорт" бе потвър­дена от изпълнителния дирек­тор на перничани генерал Йордан Димитров.
 
Бившият халф на Локо Сф и Берое ще парафира с чуковете днес, след което ще се включи в тренировката на отбора. Жълтo-черните имаха сериозен ин­терес към крилото още през зимата, като бяха много близо дo договор. В последния мо­мент обаче Писаров предпоче­те да се завърне в Стара Заго­ра. През пролетния полусезон 26-годишният футболист изиг­ра 9 мача за заралии, в които вкара един гол. След напускане­то на Илиан Илиев и назначени­ето на Ивко Ганчев обаче той бе освободен от клуба.
 
„Работим сериозно по селек­цията на тима. Вече си осигу­рихме едно ново попълнение -вратаря Боян Пейков. Днес ще подпишем и с Искрен Писаров. Всичко около неговия договор е уточнено и той ще стане наш играч. Пробен период в клуба ще изкарат Емил Нико­лов и Виктор Райчев от Марек. Ако те се харесат на Стойчо Стоев, ще им бъдат предложени договори. Работим сериозно по привличане­то на плеймекър, тъй като имаме остра нужда от такъв играч. Очакваме съвсем скоро към тима да се присъедини един офанзивен халф от чуж­бина. Той ще е с европейски паспорт", сподели Димитров.
 
Изпълнителният директор на жълто-черните добави, че от­борът няма да се разделя с по­вече играчи. „Вече е късно да продаваме когото и да било. Ако, разбира се, дойде много добра оферта за някого, ще го пуснем. Но засега няма такава. Така че това ще бъде със­тавът, с който ще играем", завърши той.
 
Искрен Писаров пък заяви: „Водихме разговори с Миньор, но не всичко е уточнено. До­като не сложа подпис, нищо не е решено. Очаквам до 1-2 дни да стане ясно", лаконичен бе той. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.