iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Петте женски секс тайни

Петте секс тайни на перничанки

Всяка перничанка има своя секс тайна или секс мечта.Психолозите са се спряли на пет,според които жената се чувства добре.
 
Тайна номер 1 
Тя обича менструалния сексТова е истина, но има правила. Да, овлажняват се много бързо, това е все едно да хвърлиш наденица в Ниагарския водопад. Ако използва тампони, може да очаквате по – късно да ви връхлети “валежът”. Или пък ако не, то веднага ще навлезете под “дъждът”. Да, и трябва да се чистите по – дълго време и по – обстойно. Това са някои минуси, но има и доста големи плюсове за вас – мъжете. Примерно ще правите секс на готово – на влажно, сухият секс е болезнен и за вас и за нея. Жените в този си период са най – страстни и отдадени на секса – нали знаете хормони.Препоръки: оралният секс е за изпускане в този случай!
Тайна номер 2
Тя не обича прекалено дългия секс Не смятайте това за сензация. Жените искат любовник, с не секс машина. Обожават оргазма един път, а не безкрайните. Два са бонус, а след това отегчение и нетърпение да свърши секса (е, понякога зависи от ситуацията).Препоръки: отпуснете се до нея и се насладете на мириса на кожата и косата й и когато тя е готова отново ще ви покаже. 
Тайна номер 3
Тя мисли, че пръстите могат да бъдат отблъскващиКогато използвате пръстите си, за да създадете удоволствие на жената запомнете, че входа на вагината има дълга цифра от нервни окончания, които са абсолютно съпоставими с тези, които са дълбоко скрити вътре – използвайте това знание за вашето преимущество. Целта е да й доставите удоволствие, затова се съсредоточете на такива зони на удоволствие – външната страна на входа на вагината, вътре във вагината и G – точката. Ясно е, че първата зона бихте могли да стимулирате с пръсти, както и донякъде втората, но, третата няма как да стане, затова – използвайте пръстите си за стимулация на удоволствието, а не за средство за секс. 
Тайна номер 4
Тя обича да пробва нови неща Има много неща, които тя винаги е искала да опита в секса, но не се чувствала достатъчно комфортно, за да ги сподели с вас. Неща като: анален секс, анално стимулиране, фетиш, секс на публично място и т.н. Най – лесния начин и отпускащ е да я накарате на напише какво би искала да й се случи в секса и вие също. След което всеки ще прочете на другия желанията и бихте могли да ги пробвате заедно, като правите отметки в списъците на всяко изпълнено желание. Така ще забавно и много удовлетворяващо и за двамата. 
Тайна номер 5
Тя е възбудена сутринАко вашето момиче не е ранобудница има някои номерца, които можете да приложите, за да чуете: “Ооо, да това е приятно”. Никоя жена няма да ви откаже сутрешно секс – будене. Секс тайнитеИма много други неща, които жени харесват тайно или ненавиждат, но всяка жена е различна и така са и нейните любовни тайни и омрази.Друг начин за разбирането на тези тайни е да играете игри. Има игри, които подпомагат те да излязат на яве.Не забравяйте: Най-добрият секс е винаги на лице, когато партньорите си казват по между си това, което искат.
Източник:http://bgjokes.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.