iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бизнесът в Перник спонсорира 15 студенти в ЕПУ

Новини за Перник от iPernik

15 студенти от област Перник ще се обучават в Европейския политехнически университет /ЕПУ/ в Перник със спонсорството на местния бизнес. Щастливците ще бъдат избрани на 29 септември в стградата на ВУЗ-а. Тогава Комисията по приема в присъствието на представители на местния бизнес ще проведе среща със кандидат-студентите региона, които отговарят на условията за прием в EПУ.

 

10% от първите по бал студенти-отличници пък ще учат безплатно, каза по време на среща с бизнеса и областния управител президентът на университета Тошко Кръстев.

Кандидатстудентската кампания в ЕПУ продължава до края на месец септември. Документи ще се приемат в офиса на учебното заведение в Перник, който се намира в сградана на Бизнес комплекс „Елена", ул. „Св. Св. Кирил и Методий" №23, офис 202.

Кандидат-студентите трябва лично да представят необходимите документи.

 

ЕПУ е мултинационален и мултиетнически университет, в който се залага на високото европейско качество, гарантирано от привличането на европейски преподаватели и установяването на добри европейски практики в сферата на висшето образование, заяви ректорът на университета проф. Христо Христов.

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.