iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бриго Аспарухов: Бойко е отишъл при "Дехлата" след обаждане за успех

Новини за Перник от iPernik

Борисов се появил край пещерата „Духлата” по време на спасителната акция от преди дни след телефонно обаждане с покана да отиде и да го изпалзва като свой успех. Това предположение направи пред журналисти в Перник ген. Бриго Аспарухов вчера.

Това е стара песен за невинния лидер, която българите слушаха 45 години и доста им е омръзнала, коментира той. И други вече казват – година и половина след мене, че Бойко Борисов иска да е тартор на държавата, иска да е всичко – от треньор на националния отбор до президент, припомни генералът.

Най-вероятно след зимата ще продължат да ни занимават с борбата с организираната престъпност и строителството на пътища, каза още той и обясни, че общество, което иска да отгледа своя нов тоталитарен управленец, трудно може да бъде спряно.  По думите му Борисов се държи като собственик на държавата – той раздава парите, той праща хиликоптери и линейки и даже спасява заклещените в пещерата. Политиката е "всички са виновни за неуспехите, а аз съм "виновен" за успехите" вече омръзва. Няма държава, където медиите да съобщават непрекъснато какво прави МВР и да ни занимават със СРС-та, каза генералът.  

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.