iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Влаковете с ново разписание до 31 декември

Новини за Перник от iPernik

Влаковете се движат по нови временни разписания, съобщиха от БДЖ. Промените са в сила от 12 декември и ще са в сила до 31 декември. Те се въвеждат заради необходимостта от осигуряване на транспортно обслужване на пътниците в участъка на Кресненското дефиле.


 Пътническият влак 60103 от София за Кюстендил, който заминава в 10:06 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Перник. От всички гари в участъка между Перник и Радомир този влак ще тръгва с 2 минути по-рано. От Радомир и останалите гари по своя маршрут влакът ще се движи по редовния си график.


Крайградският пътнически влак 50263 от София за Дупница, който тръгва в 14:00 ч., ще пътува по обичайното си разписание до гара Долни Раковец. От всички гари в участъка между Долни Раковец и Дупница този влак ще заминава с 10 минути по-рано.


Крайградският пътнически влак 50219 от София за Перник, който заминава в 17:25 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Драгичево. От всички гари в участъка между Драгичево и Перник този влак ще заминава с 5 минути по-късно.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.