iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Евродепутатът проф. Владко Панайотов откри европейски информационен офис в Перник

Новини за Перник от iPernik

Евродепутатът от ДПС проф. Владко Панайотов откри свой информационен офис в събота в Перник. Лентата прерязаха лично той и областната председателка на партията на Доган в Перник Боряна Методиева.

 На радостното събитие присъстваха членове и симпатизанти на ДПС от Перник и региона, млади хора, сътрудници на евродепутата, както и зам. председателите на младежкото ДПС Гюнеш Лютфи и Станислав Атанасов.

"Това не е офис, за да може проф. Панайотов само да си чете името. Това е офис за хората на Перник. Всеки един, без значение богат или беден, безработен или с работа, е добре дошъл. Проблемите са общи за всички и за мен всички са равни",  каза проф. Панайотов.  Той подчерта, че вече не се чувства гост в Перник.

Гостите и проф. Панайотов  получиха като подарък за спомен сурвакарски сувенири,  изработени от учениците на 9-то ОУ.

Офисът се намира на ул. "Кракра"  в новата бизнес сграда срещу блок "Перун" и ще бъде отворен всеки работен ден. Идеята е в него гражданите да могат да получават консултации и информация за европейските институции и работа по проекти. Проф. Панайотов сподели, че в началото не очаква особен интерес, но се надява постепенно да стане полезен и потребен на гражданите.

Това е четвъртият информационен офис, който той открива – другите са в Кърджали,  Кюстендил и Благоевград. Евродепутатът обеща, че поне веднъж на всеки две седмици ще идва в офиса си в Перник.

Той подчерта, че заслуга за откриване на офиса има и Боряна Методиева, защото силно е настоявала.

Поздравления за придобивката поднесе Ина Тодолрова от името на БСП.

Преди това проф. Панайотов присъства на семинар на тема „Кризата и ролята на новите страни членки при преодоляването й”, който се проведе  взалата на Народно  читалище „Елин Пелин”. 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.