iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Заляха с червена боя колата на Пастата

Новини за Перник от iPernik

Неизвестни заляха с червена боя сивото ауди на най-нашумелия наш съдия Стефан Спасов. Пастата се прочу покрай дербито ЦСКА - Литекс (1:1) в събота, когато беше погнат от домакините за две несвирени дузпи. Съдийската комисия обаче оцени високо свирнята на перничанина и му писа добра оценка. Въпреки това Пастата няма наряд за кръга.

 

"Информацията ви е вярна. Станало е тази нощ (б.а. миналата). Не просто е залята с червена боя, ами цялата е грижливо намазана", сподели пред "Стандарт" Стефан Спасов. "Да си призная, имах подобни притеснения, затова я бях оставил на около два километра от дома ми. Намерили са я, въпреки че Перник не е малък град".

 

Събудил го брат му още в 6,00 ч сутринта. Той му съобщил за неочакваното пребоядисване на немската машина.

 

Стефан Спасов отказа да коментира дали съмненията му падат върху разярени запалянковци на ЦСКА или върху "пратеници" на ръководството на "армейците". Както е известно, и двамата съсобственици на "Титан" са родом от Перник.

 

"Не мога да гадая. Затова в момента съм в районна прокуратура. Пускам жалба. Оплаках се в полицията. Трябва да затварям", сподели още Пастата, без да звучи особено разтревожен. Както е известно, покрай Пастата пострада и началникът му Коце Костадинов. Шефът на съдиите хвърли оставка, но тя едва ли ще бъде приета от Изпълкома. / sportal.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.