iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пенсионер от Брезнишко топи щерка, внука и син пред медиите

Новини за Перник от iPernik

Дъщеря ми изневерява също като майка си, а внучката ми се записала проститутка, пише пенсионер от брезнишко село до медиите.

Пише ви един пенсионер на 77 години от едно село общ. Брезнишка. Инвалид съм от 26 години със загубена работоспособност 84 процента. До отбиване на военната служба живеех с родителите си в едно малко балканско село. След казармата се ожених за една рускиня, с която се запознах, когато бях на работа в бившия Съветски съюз за две години. Тъй като тя беше бедна, решихме да дойдем да живеем в България, в Перник.

Наехме малка квартира и аз се устроих на работа в машиностроителния завод „Струма”. Отначало тя не работеше, с нея отимахме две деца - момиче и момче, и тя се грижеше за тях. След като малко пораснаха, ги настанихме в детска градина и съпругата ми започна работа, но лека и слабо платена. Аз заработвах добре и заживяхме нормален семеен живот. Съпругата ми се кълнеше, че никога няма да ми изневери, тъй като съм я избавил от мизерията в Русия, баща й беше алкохолик, като почти всеки руснак, и тя беше много доволна, че е заживяла нормален и спокоен живот в България. Обаче така вървеше добре първите десет години.

След като се наяде, облече, обу, започна да върти любов с различни мъже и изостави децата,

навири глава и не се прибираше вкъщи и за почивните дни, спеше при своите любовници. Започнаха разправиите с нея. Уведомих нейните родители за всичко и майка й ми пишеше така: аз съм на тая позиция - искам и нейният съпруг да я харесва, и чуждите да я харесват. Своят мъж да я обича и чуждите да я обичат. Покрай своите любовници жена ми се пропи и с лекарите уредила да й сложат спирала, за да не може да забременява. Положението опря до кокал, преля чашата на търпението ми и след 14-годишен семеен живот бях принуден да се разведем. Тя това и чакаше, обвини ме, че не съм достатъчно красив, а нейните интимни приятели били красиви. От събраните свидетелски показания и от нейното поведение и самочувствие съдът взе решение да предостави и двете деца на мен. От градския съвет, предприятието, където се водеше на работа, и кварталният отговорник казваха това: Не смеем да я изселим от Перник, защото е съветска гражданка и ще стане политически въпрос. Ще ни изгони този дупедавец от Правец.

Бившата ми съпруга се омъжва над 10 пъти и от алкохол, секс и бой заболя тежко и умря

Аз също се ожених за една вдовица и с нея проживях около 30 години, но нейният син от първия й мъж почина и тя от силна скръб по него заболя и тя и умря. Сега аз съм вече стар и болен, децата не ме искат, въпреки че за тях съм дал и солено, и сладко, и коли им купих, и обзавеждане, и от абитуриентски бал до кръщене на децата за всичко съм помогнал и купил, но да не забравяме, че децата ми носят руска кръв в своите организми и са пълни диваци.

Синът ми се жени 5-6 пъти, но си биеше жените и те го напускаха

Много пъти той правеше кражби, побоища и блудства, но вуйчото на втората ми жена го спасяваше, тъй като той е бил партизанин дълго време и го предпазваше от затворите. Такъв дивак и простак като сина ми няма да се роди или ако се роди, няма да се отгледа!

Сега аз съм по роднини и частни квартири, тъй като синът ми взе апартамента и го продаде. Има народна поговорка: децата закопават родителите, добрите родители, които всичко са дали за тях, а те, неблагодарни и непризнателни, не искат да ги видят, камо ли да им помогнат. Това са деца изроди!

Дъщеря ми живее в София, семейна е и има също една дъщеря, която се е записала на повикване като проститутка

в дискретен публичен дом. Дъщеря ми и тя изневерява на съпруга си, който е дисциплиниран, сериозен, работлив, възпитан и човечен, но дъщеря ми си играе с него, сложила му е бръмка (белчуг) на устата, оглавник на главата и капаци на очите като на кон да не гледа встрани, а само напред и той, женопоклонец, блее като овца по дъщеря ми. Направила го е пълен гроб и върши издевателства над него, а той като хамалин работи и двете ги храни. Зет ми ще пропадне като Марко на Косово поле. А какво аз да правя, не зная!

Илия ПЕЕВ /blitz.bg

Забележка: Името на автора на писмото е сменено по понятни съображения.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.