iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перник кове кадри за Позитано 20

Новини за Перник от iPernik

С ценни кадри от Перник се е обогатил партийния апарат на БСП на „Позитано” 20.

 Крак повлече обищнската съветничка от БСП Галина Асенова. След като напусна областната администрация в Перник по взаимно съгласие с областния управител, тя стана част от назначените на щат ръководни кадри в Младежкото обединение в БСП на „Позитано”.

Областната администрация в Перник напусна и Ина Тодорова. Тя е член на Националния съвет на БСП. В края на мандата на 40-тото Народно събрание за няколко месеца беше и народен представител от Коалиция за България, като зае мястото в парламента на назначения за член на Комисията за конкуренция ненко Темелков. Сега Ина Тодорова е получила назначение в щатния апарат на БСП в централата в София със задължение да осъществява връзка между партията и парламентарната група.

Още една общинска съветничка от БСП в Перник е на заплата на „Позитано” 20 отскоро. Ралица Андреева също била назначена там. В събота тя следваше председателя на БСП и на ПГКБ на младежкия семинар на социалистите от Перник в Рударци.

Изключение от тази тенденция направи  председателят на пернишките социалисти Ненко Темелков, който предпочете пост в Община Перник и стана зам. кмет по образование, култура, социални дейности и вероизповедания. Това обаче не му пречи на сериозните партийни ангажименти.  

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.