iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицейски бюлетин - Перник- 22.11.2010г.

Новини за Перник от iPernik

Две бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати от служители на Второ РУ “Полиция” и РУП Радомир.

- На 19 ноември, около 17,00 ч. в с. Драгичево, ул. “Кракра” възникнал пътен инцидент между два леки автомобила. Опел “Астра", управляван от А.Л./40 г./ от с. Кладница, загубил контрол над автомобила и се ударил в спрелия пред него на светофар “БМВ”. При изпробване на водачите за употреба на алкохол, теста на 40-годишния мъж бил положителен – 3,04 промила. Мъжът отказал кръвна проба и е бил задържан за 24 ч.

- С 1,56 промила алкохол в кръвта управлявал автомобила си Опел “Вектра” столичанина Б.И./41 г./ Същият бил спрян за проверка на главен път Е-79, в района на с. Долна Диканя. Взета му е кръвна проба и е бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

 40-годишен перничанин е със счупена ръка след нанесен му побой от съсед.

Инцидентът станал на 19 ноември, около 18,30 ч. в пернишкия кв. “Караманица”. 40-годишния А.Р. имал забрана от съда, да не доближава къщата на съпругата си. За пореден път мъжа я нарушил и жена му потърсила помощ от съсед. 59-годишния С.Г. му нанесъл побой и се оказало, че А.Р е със счупена ръка. По-възрастния мъж е бил задържан за 24 ч.

Започнато е досъдебно производство и случая се изяснява. 

                                                                                                                     Пресцентър на ОДМВР гр. Перник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.