iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицейски бюлетин - 2 декември 2010г. - Перник

Новини за Перник от iPernik

  Перник. Над 360 кутии цигари без бандерол са иззети вчера от различни обекти в Перник и Радомир при проведени специализирани полицейски операции от служители на Икономическа полиция и Митница София.

Органите на реда проверили павилион за закуски на Автогара Перник, от където иззели 40 кутии от акцизната стока. От търговски обекти в радомирските села Жедна, Извор и Чуковец били иззети съответно 155, 146 и 22 кутии цигари. На собствениците са съставени актове съгласно митническите разпоредби в Р. България.

   Перник. Криминалисти от Първо РУ “Полиция” Перник изясняват скандал и побой между двама мъже, възникнал вчера вечерта.

Около 19,00 ч. в заведение на ул. “Отец Паисий” в областния център се скарали, а в последствие и сбили 58-годишния Д.П. и Т.М./35 г./. Разправията и побоя между видимо пияните мъже продължили и извън заведението.  Късно през нощта по-възрастния подал сигнал в полицията, че от якето му липсват 400 лв., лична карта и златен наполеон. Опонентът му е задържан за 24 ч. с полицейска заповед и работата по случая продължава.

   Радомир. Меден казан за изваряване на ракия, готварска печка и електрическа помпа за вода са били откраднати от вила в  радомирското с. Гълъбник.

Кражбата е извършена в периода от началото на месец ноември до 01 декември т.г. По данни на потърпевшата М.П./67 г./ от гр. Перник в сградата е проникнато чрез счупване прозорец на гаражно помещение.

Образувано е досъдебно производство и извършителите се издирват.

 Пожарна безопасност и защита на населението. На шест сигнала за произшествия са реагирали служители от Пожарна безопасност и спасяване и спасители от Гражданска защита през изминалото денонощие. Няма пострадали хора и нанесени материални щети.

Огнеборците са гасили лек автомобил в земенското с. Драгомирово, суха трева на ул. “Карл Маркс” в Перник и са реагирали на лъжлив сигнал за горяща суха трева в радомирския кв. Върба.

Опасно надвиснала ламарина е била отстранена от жилищен блок на ул. “Розова долина” в гр. Перник, падаща мазилка е обрушена от сграда в центъра на областния град и е отводнено приземно помещение на детска градина “Миньорче” от служители на Областно управление “Гражданска защита”. 

                                      Пресцентър на ОДМВР гр. Перник.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.