iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Психиатърът: В кризата има бум на търсене на врачки

В кризата има бум на всякакви врачки и екстрасенси. Хората имат много проблеми и в паниката си, вместо да търсят специализирана помощ, тичат по врачки. Те обаче нищо не решават. Напротив задълбочават ги. На финала човек се оказва тотално разбит и с няколкостотин или, недай боже, хиляди лева по-малко." Това коментира психиатърът д-р Емилия Димитрова, която нерядко има пациенти, пострадали от контактуващи с космически и неземни сили.
 
"Сценарият винаги е един и същ. Независимо какъв е проблемът, все се оказва, че човекът има магия, проклятие, което трябва да се чисти. На следващия сеанс проблемът се "задълбочава". Така врачките обвързват в паяжина жертвата си, правят я зависима и създават допълнителен стрес", коментира д-р Димитрова.
 
"Някои наши пациенти признават със срам, че са били преди това на екстрасенси и ясновидци. И всички говорят за едни доста сериозни измъкнати им суми. Психиатрите няма да променят обстоятелства, които пораждат страданията, но те ще работят върху това да смените гледната си точка към проблема. Само така ще можете да стигнете и до решение, защото сте станали по-силни и можете да анализирате ситуацията", добавя психиатърът./24 часа
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.