iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Ферари" с цвят червен получиха премиер и министър

"Ферари" с цвят червен получиха премиер и министър

"Ферари" с цвят червен получиха като подарък премиерът Бойко Борисов и строителният министър Росен Плевнелиев след откриването на търговски комплекс край пернишкото с. Студена.
 
Колите не са истински , а играчки с малко по-едри мащаби и с дистанционно управление, опаковани в жълти кутии с алени панделки. Плевнелиев, макар да призна, че е ценител на германските коли и си кара икономичен "Фалксваген", сам отнесе подаръка си, докато охраната на премиера бързо разфасова голямата кутия и я прибра.
 
Премиерът, верен на гладуването си през деня, отказа да хапне Биг Мак, нито отпи от шампанското на тържеството, но се нареди на опашката да попита какво е днешното меню. Борисов не пропусна да попита и къде е готвачката да предложи нещо за разяждане, докато се снима с персонала на бензиностанцията и ресторанта.
 
Гостоприемството на домакините бе помрачено от недружелюбието на гардовете от НСО, които не допуснаха снимащи в магазина и ресторанта, докато Борисов го разглеждаше отвътре. От преслужбата обясниха, че охраната искала да предотврати "сакатлък" или с други думи - чупене на стока и инвентар от рафтовете. Кой знае, може би пък и кражби...
 
Противно на всяка подобна логика обаче гард на НСО се разлюти на фоторепортер, който без да протестира, че не е пуснат вътре, се пробва да заснеме премиера в гръб през витрината. Оказа се, че не може. Още по-необяснимо беше това престараване на младежа от охраната, понеже особени мерки за сигурност нямаше, нито пропускателен режим, нито проверки./ bnews.bg.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.