iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Канят Трайчо Трайков да донесе портрет на Овчаров в Радомир

Официално писмо покана до министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков да посети радомирската фирма „Радомир Метал Индъстрийз" на работна среща е изпратил лидерът на КНСБ проф. д-р Желязко Христов.
Поканата е във връзка с намерението на министър Трайков да посети най-засегнатите от новата цена на природния газ фирми - големи консуматори. В предприятието от началото на седмицата е обявена щафетна гладна стачка заради опасността цената на газа да изхвърли на улицата нови 100 работници от дружеството.
 
"Смятам да сложа портрети на Румен Овчаров в предприятията, които ще понесат загубите от по-скъпия газ. Така те ще могат да му благодарят всяка сутрин за неизгодния договор, който подписа през 2006 година за тъговия на газ", се закани преди няколко дни министър Трайков.
 
"25% повишение на газа е изключително много за България, но то не можеше да се предвиди. Затова при следващото преподписване с „Газпром" ще настояваме параметри, с които да имаме по-голяма предвидимост", обяснява министърът тези дни.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.