iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гайда ще звучи в пернишкия "Конан"

Гайда ще звучи в пернишкия "Конан"

Последната "варварска" лента с бюджет почти 100 милиона долара (продукция на "Лайънсгейт", "Милениум филмс" и "Ню имидж") бе заснета за 4 месеца в София, Бистрица, Перник и край Каварна.
 
В момента екипът на режисьора Маркус Ниспел работи по постпродукцията в САЩ. Кожената препаска на героя на Шварценегер сега замята двуметровият хаваец Джейсън Момоа.
 
"Конан" е първият мащабен екшън, в който ще звучи българска гайда. Г-н Ниспел бил покорен от звуците на култовия инструмент една вечер в ресторант в Бояна и твърдо решил да го използва за музикален фон в приключенския екшън, пише "Слава".
 
"Конан" ще излезе на екран през 2011 г. Премиерата му вероятно ще е на фестивала в Кан догодина. На Джейсън Момоа партнират кинознаменитости като злодеят от "Аватар" Стивън Ланг и Рон Пърлман, известен още като "Хелбой".
 
Красавицата до Конан пък е звездата от второкласните шедьоври на Тарантино и Родригес "Разходка смърт" и "Планета страх" Роуз Макгоуън. Малкият Конан играе 12-годишният Лео Хауърд, който има собствено детско токшоу в Америка. С роля в най-скъпата продукция в историята на киноцентъра се сдоби и нашият Башар Рахал.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.