iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Синбад се провъзгласил за новия пернишки наркобос

Преди дни Пупи - топ наркомафиотът на Перник стана жертва на мокра поръчка.
 
Застрелян е по време на посещението на семейството му на мотокрос, организиран при язовира в с. Стефаново. Босът е спонсор на проявата, а синът му, 13 годишен тийнейджър е участник. Убийството става през нощта, в навечерието на спортното събитие, когато Пупи е на една маса с настоящия си приемник Синбад и още един мъж. Синбад е свидетел на това, как главата на Пупи се отделя от раменете и е отнесена от стрелбата, пише сайта "Разкрития.ком". Гледката е толкова смразяващо ужасна, че закоравелият бандит плаче неудържимо като бебе. По дрехите и тялото му е разплискана кръвта и мозъкът на довчерашния му шеф и най - добър приятел.
 
Росен Драгомиров - Синбад още на следващата сутрин се взема в ръце, провъзгласява себе си за новия тартор на наркодилърите, но не забравя и отмъщението. Бабаитът е убеден, че убиецът е бащата на мъртвия вече Райко Кръвта. Така жестоките разстрели никога няма да имат край. И това се върши в света, в който се опитваме да живеем човешки.
 
Убитият пернишки мафиот Петър Крумов - Пупи бил дясната ръка на Златко Баретата. Покушението срещу Пупи се считало за предупреждение, че редът и на баретата идва.
 
Самият Крумов е не по-малко жесток и безскрупулен. Още първото покушение срещу особата си той възприел с намерението да убие бащата на Кръвта и да го тикне в гроба на сина му. А за себе си обичал да казва, че вече е мъртъв и повече не могат да го убият. Не е новост, но този факт е показателен за психологията и устоите на мутрите. И тези хора разпределят избирателния вот, както разпределят дрогата. Създават семейства и деца и правят перманентни сцените на безмилостни разправи на принципа - той мой близък, аз негов и така безкрай.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.