iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антон Велков: Пожелавам здраве на момчетата от отбора

„Хубаво е, че се стартираха проектите за подмяна на тревните покрития на някои игрища, което беше наложително. Радвам се, че г-н Вангелов прие идеята, че трябва да са направят основите, за да се гради върху тях. Смятам, че скоро ще има резултати", коментира старши треньорът на Миньор Антон Велков в началото на предсезонната подготовка на отбора.
 
„На момчетата, които започват пожелавам да бъдат здрави през целия сезон и да се стремят към по-добри резултати от миналия. Започваме подготовка с 25 футболисти. Има хора, около които още не са избистрени нещата. В първите дни на подготовката ще обърнем внимание на организационни неща. Всичко сериозно предстои на лагера в Банско на 24-ти. До тогава може да има още няколко футболисти", продължи Велков.
 
„Николай Христозов отдавна е ясно за него. Другото момче, Любомир Тодоров, също е играч на Локомотив (Мездра). Цветомир Тодоров започва подготовка с нас, защото ми направи много добро впечатления на турнира в Кюстендил „Черешова купа". Единственото твърдо име е Николай Христозов", допълни Велков.
 
„Преговорите с ЦСКА за Димитър Илиев се водят трудно. Дори не знам дали се водят такива. В скоро време, ако намерим друг футболист на неговия пост, той няма да бъде вариант за нас", коментира Велков.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.