iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тони Велков доволен от играчите си: Ще намерим кой да вкарва

Тони Велков доволен от играчите си: Ще намерим кой да вкарва

Старши треньорът на Миньор Перник Тони Велков сподели пред "Гонг" след равенството 1:1 със Славия, че вече вижда нещата, за които неговият отбор работи. Той остана доволен от спаринга с „белите" в Банско.
 
„Нормални са тези резултати, още повече в хода на играта се правят много промени. Така и двата отбора имаха своите силни минути. Мисля, че това е най-стойностната контрола откакто сме тук в Банско, защото в другите дни играчите бяха натоварени с други натоварвания. Това, което се стремим да изграждаме, започва да се забелязва и по време на мач", сподели наставникът.
 
Колкото до новото попълнение Цветомир Тодоров, треньорът каза: „Много добър футболист, младо момче от Видин. Това, което виждам една година по-късно от него, ме впечатлява."
 
„Ще намерим кой да вкарва. Трябва да сме малко търпеливи. Днес имахме създадени положения, отново не успяхме да отбележим доста висок процент, от това, което създаваме. Ще видим, ако дойде някой от световното първенство и не е достатъчно изморен, ще се замислим дали да не го привлечем. Ние можем да се шегуваме много на тази тема, но не искам да има психологически натиск върху отбора, че не може да вкарва голове. Не е вярно това нещо", завърши Велков.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.