iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишкият гадател Роберто: Лична гадателка пази Първанов от магии

Бойко Борисов ще бъде предаден от двама души, на които най-много разчита
 
Роберто Методиев е на 18 години и е от Перник. В събота завърши музикално училище- народно пеене. Не обича да говори за ясновидските се способности, но приятелите му казват, че им познава, без да го питат и лекува успешно главоболие. Участник е във втория сезон на тв предаването "Ясновидци". Михаил Наков пък е негов приятел, с когото заедно работят. Той е на 34 години и се занимава с ясновидство от 12 години. Наков е победител във втория сезон на "Ясновидци". Той е шесто поколение гадател и използва метода на разчитане на човешката информация чрез древни кодове.
 
- Виждате ли някакви политически драми?
Михаил: - Възхищавам се на Бойко като човек и характер. Той все пак по политическа линия стигна до някакво ниво. Но за него ще е много добре, като види, че не може да направи нищо за тази държава, да спре. Това е неговият полезен и правилен ход. Другият му ход е да стане президент. Крайно време е да се откаже. Този, който трябва да управлява държавата, е жена. На 100% съм убеден, че когато жена дойде на власт, тогава нещата ще се оправят в рамките на три години. Това ще бъде наистина много бърза епоха и ще се развием в пъти повече. Тази жена ще е руса. Ще се опитат да я убият, но няма да успеят. Ще бъде много строга и стриктна и ще прилича по характер на Маргарет Тачър.
 
Роберто: - И аз виждам, че ще ни управлява жена. Ще бъде много красива.
 
- Тя известна ли е? Да не е някоя от парламента?
Роберто: - Не е известна.
 
- Виждате ли предсрочни избори?
Роберто: - Не.
 
Михаил: - Ще стане нещо, виждам урагани и бури, ще се разбутат и политическите пластове. Към януари и февруари обаче виждам атентат срещу някого, който е на държавен пост, но това ще бъде негова лична инсценировка.
 
- За кого говориш?
Михаил: - Не мога да разбера кой е това. Само знам, че е публична личност. Но със сигурност знам, че той сам ще си инсценира атентата, с цел да стане жертва. Виждам и други атентати с бомби, но на обществени места. Целта е да се сплашат хората.
 
Роберто: - Аз също виждам кола и бомба. Най-вероятно може да бъде засегнат дипломат, защото виждам червен номер на автомобила. Правя съпоставка между 2010 и 1990 г., тъй като са ми много близки числата. Мутренските години пак ще се върнат.
 
- А други фаталности виждате ли?
Роберто: - От много време насам ми се върти нещо като падане на самолет. Става въпрос за български самолет. Не мога обаче да кажа кога ще се случи.
 
Михаил: - И аз виждам самолет с българи на борда, но мисля, че ще е малък. Най-вероятно ще падне пътнически самолет с полет София - Варна.
 
- А премиерът Бойко Борисов колко време ще ни управлява?
Роберто: - Ами, това ще му е. Друг мандат няма да има. Няма и да се ожени в скоро време. Може би по-нататък ще стигне до брак, но не виждам нещо грандиозно при него. Само формално ще е. Също така и брак в църква няма да има. Бойко може би пак ще е в политиката, но на друго по-ниско ниво. Като президент не го виждам. Но както той изкара кирливите ризи на предишното правителство, така ще изкарат и неговите. Виждам и че Иван Костов ще бъде избран наново и ще стане премиер. Освен това България ще има в близките години много добри отношения в политически и икономически план с Турция.
 
- Ще има ли осъдени престъпници?
Роберто: - Пак ще кажа, че свързвам 2010 и 1990 г. - получава се един огледален образ. Ще има две - три присъди до 3 или 5 години само, за да се замажат очите на хората. Нищо повече. Само кокошкарите - циганите, крали желязо ще влязат затвора. Всички други ще са на свобода.
 
Михаил: - Ние сме хора, които казваме истината, въпреки че много хора ни упрекват, че сме шарлатани. Ето, давам пример - видяхме, че детето, което бе намерено в Искъра се е удавило, но никой не ни повярва. След два дни го намериха удавено. Благородно е да вярваш в хубавото, но понякога трябва да се знае каква е истината. Много деца на невинни хора ще бъдат отвлечени и убити. Виждам, че догодина ще се появи и сериен убиец. Хората се озверяват все повече и се самоизяждат.
 
Роберто: - Аз искам да кажа нещо друго. Нашият президент си има лична гадателка, която му прави защити от магии. Всеки един известен човек у нас си има по един гадател, който се занимава само с това.
 
- Виждате ли земетресения?
Роберто: - Да, ще има земетресение в Рило-Родопския масив, но няма да е силно.
 
- Какво ще кажете за другите известни личности.
Михаил: - Страхувам се, защото виждам, че догодина ще стане нещо неприятно с Лили Иванова. Тя ми е любимата. Лили ще отиде при ходжа, който ще й даде муска, която да я пази, но тя ще я съсипе и така ще си отиде. Другата година Лили няма да иска да отиде в болница обаче, за да не се злепоставя и унижава. Тя е българският идол, не искам това да й се случи.
Михаил: - Всичките проблеми на Слави Трифонов са от магия, която му е направена от бившата му любовница - Галя от "Сатен". Тя му е направила три магии, които го морят. Слави го очаква катастрофа през нощта, но тя ще бъде много лека и ще се отърве.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.