iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лейди Гага - рекордьорка във "Фейсбук"

Лейди Гага стана първият жив човек, който има повече от 10 млн. почитатели в социалната мрежа "Фейсбук", съобщи Би Би Си.
 
Засега (5 юли) бройката е 10 728 974 души и продължава да расте.
 
Според ново проучване на сайта за статистики на социалните мрежи FameCount.com певицата наскоро е задминала във "Фейсбук" президента на САЩ Барак Обама. Към днешна дата той има "само" 9 848 005 последователи.
 
Въпреки рекорда си, Лейди Гага е едва на шесто място по брой фенове в социалната мрежа, нареждайки се след Texas Hold 'em Poker, Майкъл Джаксън, играта на "Фейсбук" Mafia Wars, профилът на самия "Фейсбук" и комедийното шоу Family Guy.
 
Според представител на FameCount.com броят на почитателите на певицата се е удвоил тази година и продължава да расте с най-бързите темпове в сравнение с която и да е друга известна личност.
 
Певицата има и 4 779 008 последователи в микроблог платформата "Туитър". Горе-долу толкова (4 466 033) има и Обама. Над всички обаче се нарежда Аштън Къчър с 5 198 440 последователи.
 
Неговият профил е и първият, събрал над 1 млн. почитатели. Това стана преди малко повече от година в състезание със Си Ен Ен. Тогава Къчър призова всичките си фенове да го подкрепят, за да докажат, че "един човек може да има също толкова голямо влияние в социална мрежа, колкото медиен конгломерат"./vesti.bg
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.