iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


НДСВ си прави люпилня за кадри

НДСВ си прави люпилня за кадри

Люпилня за кадри си  прави НДСВ. Съвет на регионите ще играе тази роля и ще вади свежи и креативни лица за местните избори през 2011 година.
 
Тактиката на жълтите е част от партийната стратегия, която ще действа 3 години напред и ще бъде готова наесен, съобщи на пресконференция лидерът на НДСВ в област Перник д-р Боян Богданов.
 
В новата банка за кадри ще влязат областните и общински координатори на НДСВ, жълти активисти, но и симпатизанти. Тези хора ще бъдат обучени специално за участие в предстоящия местен вот.
 
Много преди изборите трябва да има вътрешна яснота за това кои ще бъдат кандидатите на НДСВ за листите, уточни д-р Боян Богданов. Светлина по въпроса трябва да има до края на ноември и началото на декември. Заради риска, че върху тези хпора могат да се концентрират удари, ще се търсят личности, неподатливи на натиск, обясни той. Според него, все още е много рано да се коментират конкретни имена.
 
Тази есен ще бъдат готови и регионалните съвети на НДСВ, за които д-р Богданов твърди, че бъдат своего рода трамплини за изстрелване на потенциални кадри.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.