iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Паста за зъби мигновено спасява от зъбобол

Паста за зъби мигновено  спасява от зъбобол

Имате чувствителни зъби, мъчи ви зъбобол - вече има мигновено спасение от това досадно страдание.
 
Това са най-новите открития в борбата с чувствителните зъби, които наскоро бяха представени от стоматолога-специалист д-р Венета Павлова в София. Демонстрацията се проведе в новата модерна клиника „ЕО Дент" в столичния район „Изгрев".
 
След оспорван кастинг д-р Павлова беше избрана за рекламното лице на SENSODYNE.
 
Като стоматолог със сериозна практика, тя препоръчва пастите SENSODYNE и от рекламата убеждава: „ От личен опит знам, че те действат".
 
Новата паста SENSODYNE БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ успокоява болката буквално в рамките на една минута, и освен това тази защита има продължителен ефект, обяснява стоматологът.
 
Според статистически данни, всеки трети българин страда от чувствителни зъби. Това е сериозен проблем, а решението вече е много просто - четкане на зъбите два пъти на ден с рекламираната паста.
 
По думите на д-р Павлова това е нов революционен продукт, защото при втриване на пастата локално върху чувствителния зъб, болката отзвучава за 1 минута. Досега няма друга паста за зъби с такъв ефект.
Чувствителността на зъбите се провокира от топло, студено, кисело, сладко, солено, газирано, а в някои случаи дори само от допир.
Причината за тази чувствителност са неправилните начини на четкане, заболявания на венците и костта, хормонални и стресови състояния и др. Те причиняват изтъняване на емайла и появата на дентина, където са разположени нервните окончания и по тях се предава болката.
SENSODYNE БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ запушва дентиновите каналчета и изгражда една механична бариера срещу болката. Ефективността на пастата се дължи и на доказаната й киселинна устойчивост при третиране 10 минути с киселина.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.