iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Депутатите в освежителна лятна ваканция

Депутатите излязоха в лятна ваканция, след като изпълниха натоварената си законодателна програма. През последните седмици те работиха на акорд с удължено работно време, имаше и извънредно заседание.
 
"Желая ви освежителна почивка", обърна се към депутатите председателят на Народното събрание Цецка Цачева, преди да обяви края на лятната сесия, предаде бТВ.
 
Първото заседание от есенната сесия на 41-я парламент ще бъде на 1-ви септември. Първа точка, според предварителния дневен ред, е доклад за участието на България във вземането на решения на ЕК и приоритетите при белгийското председателство.
 
 
Народните представители завършиха третата си сесия с приемане на второ четене на текстове от законопроекта за оръжията и взривните вещества.
 
През сесията са приети 67 закона, 57 решения и една декларация, сочи справка, изготвена от дирекция "Законодателна дейност и европейско право" към НС.
 
Пернишките депутати ще използват ваканцията и за кратка почивка, но и през август ще продължат да работят по важни за региона дела.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.