iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Село се прочу с размазани джанки

Пернишко село се прочу с размазани по витрината на магазин джанки.
 
Сигурно в това нямаше да има кой знае каква сензация, но се оказа, че в детска задявка се включил с лично отмъщение, не кой да е, а самият  кмет. И след като новината обиколи пернишките медии, тя се оказа интересна и за „Труд".
 
Каква е историята?
 
Кметът на пернишкото село Зидарци Георги Ценев намазал прозорците на местния магазин с джанки.
 
Продавачката Веска едва не изпаднала в шок, като отишла на работа. Цялото село се събрало да види "вкусната гледка", а вместо да обяснява на зяпачите какво е станало, Веска окачила табелка на вратата, че кметът е оцапал стъклата й.
 
Случката има комична предистория - внуците на Веска често хвърляли джанки и мажели с тях прозорците на кметството. Кметът молил магазинерката да ги озапти, но напразно. Затова той решил да си отмъсти, но като видели, че така доникъде няма да стигнат, Веска и кметът си стиснали ръцете и заедно измили витрините и тротоара пред магазина.
 
Доскоро никой не беше чувал и за Секирните, но покрай избора на най-младия кмет - едва завършилият гимназия Лъчезар Лазов на скоро навършени 19 години, сега не остана медия, която да не е споменала Долна и Горна Секирна.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.