iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антония Петрова била похитена от психопат

Антония Петрова била похитена от психопат

"Истината е, че съм родена в Пазарджик. Много малко хора знаят това", сензационно разкри пред "Труд" Антония Петрова, миналогодишната "Мис България". "Родителите ми се запознават като студенти в Пловдив. По случайност се раждам в Пазарджик, но до 18-годишна живея в Перник. Той е чудесен град напук на злобните коментари. Най-хубаво е, когато става оживен. Особено по време на кукерския празник през зимата. Тогава се провежда международният фестивал на маскарадите и винаги се прибирам при родителите си, защото сега живея в София.
 
Писна ми да свързват Перник с лоши и неверни неща! Нека не забравяме колко видни личности са родени там. Давам за пример президента Георги Първанов.
 
Най-хубавото и най-неблагоприятното нещо на Перник е географската му близост до София. От една страна, там е по-спокойно, отколкото в големия град. От друга обаче - близкото разстояние до столицата тласка перничани да работят, да пазаруват и да се забавляват в София и градът запада.
 
Незавидната му репутация обаче не е оправдана. Лепнаха му шаблон, че там е някаква джунгла, където хората се бият и крадат взаимно, а това не е така. София не се отличава от Перник. Живяла съм в Студентския град и има и по-лоши места за обитаване.
 
Одумваната миска преди време била затворена по принуда в непознат апартамент с още по-непознат психопат, призна самата тя пред сп. "Стори". Неприятната случка се разиграла в Перник. Все още младо момиче, Тони се засякла в кафене с едър, груб мъж, който не криел интереса си към нея. След като го отрязала, той някак намерил мобилния й номер и започнал телефонен тормоз.
 
Така една вечер Тони била отвлечена с автомобил и откарана в неизвестна посока. Петрова за пръв път разкрива, че станала заложница в апартамента на нахалника. Тя не помни много от престоя си там, освен че оня не искал нищо друго освен да я... подстригва. Не е била обект на сексуален тормоз.
 
Цялата драма свършила, когато един ден вратата просто се отворила от непозната жена и Тони напуснала "затвора". И до днес тя не знае какво се е случило с похитителя, а и не се интересува.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.