iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът се отчита за първото полугодие, ОбС приема аткуализирания бюджет

Финансов отчет за първите шест месеца на 2010 г. ще слушат общинските съветници на утрешното си последно за това лято заседание. Изпълнението на бюджета за първото полугодие е в размер на 24 384 736 лв.
Общинският съвет ще приеме и актуализирания бюджет на общината. Осъвременяването бе наложено от намалението на средствата от държавния трансфер, задълбочаващото се негативно влияние на икономическата криза и неизпълнението на собствените приходи.
Макрорамката на основния финансов документ възлиза на 50 049 207 лв.Заложена е сума в размер на 440 000 лв. за дофинансиране на делегираната от държавата дейност "Общинска администрация". С парите ще бъде осигурено изплащането на работни заплати и осигуровки на 35 души, на обезщетения при пенсиониране и на обезщетения заради съкращения в числеността на персонала.
ОбС трябва да утвъри 16 800 лв. за нуждите на Съюза за инвалидите в Перник и още толкова за Съюза на пенсионерите. Съветниците трябва да дадат съгласието си за заделянето нса 42 000 лв. за подпомагане на социално слаби граждани.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.