iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общински съветник от СДС Перник съветва Божидар Димитров. Той нарича СДС - лилипути

В интервю за БНР министърът без портфейл Божидар Димитров нарече политически лилипут лидера на СДС Мартин Димитров. Преди ден синият шеф призова Димитров за оставка заради изказването му за шибания народ, което разбуни духовете в последните седмици.
 
Оказва се, че съветник на Божидар Димитров е не кой да е, а общинският съветник от СДС Перник - Симеон Желев. Това сочи справка от Министерски съвет. Според нея, Желев е бил назначен на работа от правителството на ГЕРБ на 24.09.2009г. като експерт в политическия кабинет на устатият министър без портфейл.
 
Какво иска един политически лилипут като Мартин Димитров, за мен не е проблем, заяви шефът на Симеон Желев - Божидар Димитров и препоръча на СДС-лидера час по-скоро да се оттегли от ръководството на СДС. "Той окончателно загроби тази организация, която на последните избори имаше в цялата страна по-малко гласове, отколкото аз имах само в един окръг", отсече Божидар Димитров, като пак се пробва да се оправдае за това, че нарече народа ни "шибан".
 
Ясно е, че не съм искал да обиждам българския народ. Говорихме за група анонимни археолози. Аз не мога да кажа лоши неща за българския народ, тъй като 30 или 40 години правя и съм обвиняван точно в обратните неща, допълни министърът, който определено си е (или поне бе) известен като патриот. Димитров е категоричен, че истерията с шибания му език е инспирирана от негови политически врагове.
 
Преди ден коментарът на Мартин Димитров по повод скандала бе: „Той е първият министър в новата 20-годишна история на България, който си позволява такава квалификация към народа, който го е избрал, това е уникално". Преди две седмици Божидар Димитров шокира с думите."Защо бе, майка му стара, защо е толкова злоба, бе?! Е т'ва не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги". Те бяха по повод на анонимни археолози, коите се усъмниха, че откритите мощи в Созопол наистина са Йоан Кръстител.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.