iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хора сме – грешим

За няколко часа в неделния ден човек с достъп до администрацията на iPernik.com е извършил самоволно или по внушение отвън действие, което е в разрез с политиката на сайта.
 
Коментари на читатели под статията „Перник с Дисниленд под земята - защо не?" и под други статии избирателно и свързано с тяхното съдържание са били изтрити.
 
Екипът на сайта iPernik.com поднася своите извинения на публиката и на засегнатите лица.
 
Предприети са действия за възстановяване на коментарите. Обяснението за изтриването на коментарите е, че те са писани от един и същи човек.
 
Както е известно на хората, които редовно четат сайта, администраторът няма практика да трие коментари, независимо от съдържанието им. Създадена е опция читателите сами да определят дали коментарът е добър или не.
Понякога във форумната част на сайта се появява коментатор, който предизвика гнева на мнозина от колегите му. Независимо от съмненията, че става дума за човек с вероятни ментални проблеми, достъпът му не е бил спиран. Който и да е коментаторът и какъвто и да е, има равни права с всички останали.
 
Хората, чиито имена се споменават в публикациите, често се обиждат на сайта и работещите за него, като не правят разлика между публикуваното в статията и коментарите. Въпреки това коментари не са трити.
 
Предприемат се мерки инцидентът с изтритите коментари да не се повтаря.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.