iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Атака си прави инкубатор за лидери

Предизборна академия за лидери създава партия „Атака". Под мотото "Анализирай Точната Агитационна Кампания и Атакувай" депутатката Деница Гаджева, секретар на младите в "Атака, е събрала младежи от структурите на партията, за да ги подготвя за местния вот, съобщава "Стандарт".
 
Пернишката структура на „Атака" все още е във ваканция, но областният председател на партията проф. д-р Румен Ваташки заговори за подготовката за местния вот още в началото на годината. На частичния вот в брезнишкото село Долна Секирна вече правиха репетиция, която завърши не особено успешно, въпреки активния кандидат - Кирил Вацев общински председател на партията в Брезник.
 
За предизборната академия "Атака" взема пример от ГЕРБ. Управляващата партия от две лета провежда политакадемии за работа с медии, политическо поведение и агитационни тактики.
 
Идеята на секретаря на младите в "Атака" Деница Гаджева е "партията да произвежда лидери и да прави реална политика". Хората на Волен Сидеров здраво са стегнали местните структури заради идващия вот догодина, като младежката академия е само началото, заричат се хората на Волен Сидеров.
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.