iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Ковачевци окомплектова екипа си

Кметът на Ковачевци окомплектова екипа си

Кметът на Ковачевци Васил Станимиров окомплектова екипа си. Със свои заповеди той е назначил двама нови свои заместници и нов секретар на общината.
 
Веднага след избирането Станимиров обави, че ще има нови заместници. А предишният секретар на общината Анна Цветкова беше негов опонент на частичния вот и вече е напуснала предишния си пост. Тя е на работа в Областната служба „Земеделие".
 
На нейно място е назначена Горица Михайлова - юрист, вече бивш служител на Областната администрация в Перник. Горица Михайлова е и председател на Общинската избирателна комисия.
 
Единият от заместниците на Станимиров ще бъде Иво Симеонов, предприемач от село Калища. Той ще отговаря за приходите и чистотата в общината.
 
Другият заместник ще бъде инж. Людмил Цветков с ресори строителството и „В иК". Той е от Ковачевци и е работил в общинската администрация в Перник.
Години наред в община Ковачевци имаше само един заместник кмет. Вторият пост беше създаден през 2008г. и на длъжността беше назначен Васил Станимиров, за да отговаря за образованието и културата.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.