iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


EПУ проведе първия изпит по рисуване

 
Европейският политехнически университет /ЕПУ/ в Перник днес проведе първия изпит по рисуване, валиден за специалността "Архитектура". ВУЗ-ът и Международната академия по архитектура дават втори шанс на кандидат-студентите като обявяват втори прием по архитектура в англо- и българоезичното обучение, съобщиха от университета.
Приемат се кандидати в първи и втори курс. За втори курс шанс имат само студенти, които вече са завършили първи курс в същата специалност в друг университет, но желаят да се преместят и завършат обучението си в ЕПУ.
Онези, които искат да продължат образованието си в други сродни специалности, могат да кандидатстват само за първи курс. Комисия от преподаватели ще прецени подготовката на студентите и може да предложи облекчена програма на обучение в зависимост от положете изпити.
 
Документи се подават до 14 септември 2010 г. в офисите на университета в Перник, в София на площад "България"№1 и в Националния дворец на културата на 15 етаж, както и он-лайн на сайта на университета.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.