iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Има ли енергийни вампири?

Ако около нас има енергиен вампир, то най-лесно е да го усетим по завистта, която струи от него.
 
Енергийните вампири са емоционални хищници, които за да оцелеят, крадат нашата жизнена енртия. Това се случва, когато те самите не са в състояние да си набавят енергия от космоса и земята, защото енергийните им центрове са запушени.
 
Така наречените енергийни вампири линеят, излъчвайки злоба, завист и презрение просто защото останалите хора са способни да набавят необходимите за оцеляването си сили самостоятелно, а те са принудени, в някои случаи дори без да го осъзнават, присовяват чужда енергия, за да постигнат житейски баланс.
 
Според изследователи в тази обалст има два основни типа енергийни вампири - агресивни, които се влияят главно от слънцето, и пасивни, отдали своето съществуване в служнба на луната. Независимо от това към коя група „крадци" принадлежат, те лесно се отличават от тълпата, защото водеща за тях е завистта. Като пиявици те се вкопчват в набелязаната жертва, опитавйки се да отмъкнат целия енергиен баланс, за който иначе само мечтаят.
 
 
Лесно е да познаем кой се е прицелил в емоционалния ни заряд - от него стуи завист!
 
Няма енергиен вампир, който да не е измъчван от непреодолима завист - без значение дали обектът, към който тя е насочена, е строго конкретен, или е насочена към целия свят. Тези хора обаче страдат - липсата на хармония със самия себе си, която прозира зад всичката тази завист, ги кара да търсят по-слабите от тях същества, да отмъкват тяхната енргия и да тържествуват, превръщайки се в „душевни кръвопийци".
 
Така че за да не допуснем подобни хора близо до себе си, трябва да сме щастливи, да сме в хармония със самите нас и със света около нас. Да бягаме от всяка завист и лицемерие, пък била тя и в гиздава премяна./ chudesa.net
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.