iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Молба до Господ" със Стоянка Мутафова на театралната сцена в Перник

Битовата комедия от Илко Иларионов "Молба до Господ" с участието на известната комедийна актриса Стоянка Мутафова ще бъде представена на пернишка сцена. Представлението е насрочено за първия учебен ден - 15 септември от 19 ч. в Обединен детски комплекс. Цената на билетите е 8 и 10 лв.
 
Режисьор е Димитър Стоянов. Участват още Васил Попов и Милен Минков.
 
Спектакълът еэна Импресарска къща "Вирджиния Втора"и беше направен през 2007г. по повод 85 годишния юбилей и 60 години сценична дейност на Стоянка Мутафова.
 
В "Молба до Господ" Стоянка Мутафова играе ролята на бившата актриса Пепа, а Васил Попов е Коста - бивш военен.
 
Какво ще се случи с едно семейство, когато някой, незнайно кой, незнайно откъде и незнайно как влиза в дома им и оставя чанта пълна не просто с пари, с много пари? Как ще реагират те, какво точно ще се случи в главата на всеки един от тях, как ще приемат нещо толкова неочаквано. Дали ще променят взаимоотношенията си или животът им ще продължи да си тече нормално - може би малко по-хубав, малко по-спокоен, малко по-сигурен.
 
"Молба до Господ" е динамична, любопитна творба, изпълнена с невероятни обрати, комедийни ситуации, смях и още много други неща, взети от днешния ни живот. Пепа и Коста ще разказват за себе си, но и ще ни накарат да си задаваме въпроси - защо престанахме да обичаме ближния си, защо гледаме със завист в двора на съседа, защо някои се научиха да крадат.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.