iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бойко Борисов: Имането е три пъти по-хубаво от нямането - снимки

Бойко Борисов в Даскалово

"Имането е три пъти по-хубаво от нямането!", това научил премиерът  Бойко Борисов от дядо си. Той сподели тази народна мъдрост с журналистите по време на посещението си  на пътен възел "Даскалово" от Автомагистрала "Люлин"  тази сутрин.

 

Борисов не пропусна да уязви предшественика си и каза, че имането на неговото правителство е осем пъти по-голямо от това на Станишев.

 

„До 20 дни трябва да пуснем движението по по-ниската естакада, за да отпушим движението. Края на ноември трябва да е готов биндера, тунелите вървят добре. .Аз им казах, че който се е мотал толкова години, сега ще плаща по-скъпо",  заяви Борисов след разговор със строителите и супервайзора на обекта.

 

„Европейският и българският данъкоплатци сме си свършили работата и си чакаме магистралата. Нашата цел е да можем да пуснем за зимния сезон за курортите пътя за Благоевград по възможно най-добро трасе тук. Допълнителните работи, накичването на магистралата може да го правят и догодина. Последният слой асфалт може да отиде на пролет. Важното е да започнем да използваме толкова скъпо съоръжение максимално бързо",каза още премиерът.

 

 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.