iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Убитият в Бояна е бил ликвидатор на Мини Перник ЕАД

Убитият в Бояна е бил ликвидатор на Мини Перник ЕАД

44-годишният Александър Занев, който бе разстрелян вчера вечерта в столичния кв. Бояна, е бил съдружник със сестрата на вдовицата на Бай Миле, който бе убит през 2004 година, съобщи Фокус.
Според справка в търговския регистър Занев е бил съдружник с 25% участие в "Емпайър" ООД", което се занима с таксиметров транспорт, заедно с Ива Панагонова - сестра на вдовицата на Милчо Бонев - Силвия Панагонова. Ива Панагонова е управител на фирмата.
Тялото на Занев бе намерено с огнестрелни рани в джип "Сузуки Витара" на улица "Бял равнец" 9. Сигналът е подаден малко преди 19 часа вчера. Бизнесменът е известен на полицията, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Александър Занев е роден на 11 февруари 1965 г. Той е собственик на "Софийска баница" и е член на управителния съвет на Сдружение "Спортен клуб Титан". Бизнесменът е и едноличен собственик на "ВИП Трейд" ЕООД, занимаващо се с ресторантьорство и на "Ви Ай Пи Консултинг", занимаваща се с консултанска и проектанска, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство и агентство, сделки с интелектуална собственост, лизинг, хотелиерски и туристически услуги, както и всички други не забранени от закона сделки.
Убитият е бил и ликвидатор на "Панагюрски мини" ЕАД, на "Мини Перник" ЕАД и на "МК" - ЕООД.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.