iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Перник алармира: Бивш руски полит-затворник работи за Костов!!!

Интересни резултати от анкета, проведена от Културно-информационния център в града от края на месец Април, показват, че значителна част от перничани са информирани за културните събития, които се организират в града. При това, много от тях получават информацията предимно от Интернет, показват резултатите от проведеното проучване.
 
Резултатите от проведеното проучване на iPernik показват обаче друго нещо. Перничани нямат на разположение Културния календар на града за месец Май. Таз информация я няма дори и на и без това бедния от към съдържание сайт на общинската администрация. За сметка на това обаче далеч по-пикантно е това, за което от община Перник ни информират чрез своята уеб страница, въпреки липсата на културни събития.
 
В графата "в медиите" на сайта, където по презумция трябва да се публикуват медийни публикации, свързани с града ни, челни позиции заемат статии като:
 
Станишев и МТV рапър строят завод за колиЕмануил Йорданов: Пламен Юруков се оказа човек, който очевидно няма самостоятелно политическо поведение
Червените прецакаха жълтите за Царевец
Иван Костов: Ахмед Доган се явява с две регистрации - на ДПС и на Пламен Юруков
Скандалите стопяват сините, Яне ги задмина
 
Безспорен връх на интереса на перничани, според отдела "Връзки с обществеността" на община Перник, който поддържа официалния сайт, буди публикацията със заглавие: "Спец по черен пиар пристига от Москва" . От новинат ни става ясно, че "Известният руски специалист по черен пиар Глеб Павловский най-вероятно ще участва в предизборните битки у нас." Жадните за информация от бившите структури на КГБ перничани, разбират че г-н Павловский "трябвало да лежи в затвора, но се признал за виновен и присъдата му била сменена." и "спецът по черен пиар се облича винаги в черно, съчетано с тъмнокафяво."
 
От публикацията става ясно, че той ще работи за ДСБ на предстоящите избори. Не става ясно обаче, как тази "информация", колкото и пикантна да е, е свързана с проблемите и нуждите на перничани, особено на тези, решили да намерят културните събития за месец Май, на страницата на общината.
 
Липсва каквато и да било информация за обществени поръчки, общински конкурси, няма и помен от електронно правителство, но от друга пулбикация става ясно, че "37 580 лв. дариха политиците за каузите на VIP Brother 3".
 
 
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.