iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Яка политическа агитация ни удрят от сайта на общината

Единственият и официален информационен канал на община Перник он-лайн - pernik.bg продължава да изненадва Перничани. Сайтът е от малкото в страната, където не се публикуват нито информация за обществените поръчки, нито за публичните общински търгове.
 
На сайта нямаше дори културната програма на Перник, въпреки общинско \"проучване\", според което огромен процент от жителите на града са запознати с културните събития в региона и то - именно чрез интернет. След публикацията ни беше качена поне информацията за тържествата около 80 годишнината на Перник.
 
Ето, че днес от общинската администрация удариха с \"ново двайсе\" . Изглежда кмета и неговия екип канят перничани на предизборна среща на БСП, с участието на кандидат-депутати, на която \"да ни запознаят с приоритетите на БСП за развитието на региона\". В съобщението се казва:
 
\"На 17 юни (сряда) от 12:00 часа в Конферентната зала на Двореца на културата в Перник ще бъдат представени кандидатите за народни представители от „Коалиция за България\" за Пернишка област, както и мажоритарният кандидат на левицата. Ще бъдат изведени основните приоритети за развитието на област Перник през следващия мандат.\"
 
Въпреки, че политическата агитация от официални институции като такива е забранена, с презумцията, че общината е на всички граждани, изглежда това не притеснява напористите симпатизанти на БСП в общинската администрация.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.