iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор на спаринг с новак в Б група на Банско

Миньор на спаринг с новак в Б група на Банско

Трима футболисти на Миньор разтрогват договорите си с пернишкия клуб по взаимно съгласие. Петьо Динков, Станимир Господинов и Борислав Дичев, които бяха освободени от отбора два кръга преди края на сезона, в началото на този месец напуснаха Перник. Боби Дичев беше определен за играч на \"Миньор\" от феновете,но след контузията по време на подготовката за пролетния дял от първенството загуби титулярното си място в отбора. Петьо Динков за известно време дори беше капитан на отбора, но постепенно и той започна да \"търка пейката\".
 
Дошлият по време на зимната пауза от \"Даугава\"/Рига/ Станимир Господинов така и не можа да се наложи в титулярния състав. В същото време станаха ясни и три от съперниците на тима на лагера в Банско. На 11 юли е мачът с Локо (Сф), на 14 юли - със Септември (Симитли), който е новото попълнение в Западната \"Б\" група, а на 17 юли - с Монтана. Ръководството на перничани има намерение през новия сезон да дава шанс на млади играчи и да привлича основно свободни агенти. За първи път от години насам в последната среща на \"Миньор\" от шампионата срещу \"Черно море\" на терена имаше трима пернишки футболисти.
 
Наред с игралия повечето мачове като титуляр през сезона Венци Василев дебют в \"А\" група направиха фалфът Ивайло Стоянов и вратарят Александър Витанов. От 1 до 5 юли играчите ще тренират в Перник, след което заминават на двуседмичен лагер в Банско./ Съперник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.