iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хората на Колев погнаха Доган, забравиха ДДС-то

Хората на Колев погнаха Доган, забравиха ДДС-то

 
РЗС ще организира серия от протестни акции, с които да каже \"Стоп на доганизацията\" в страната. Това съобщи в Перник лидерът на РЗС Яне Янев на среща с кандидатите от листата на РЗС и техни привърженици.  По думите му активисти от Хасково и от Кърджали му съобщили, че повече от 100 автобуса чакат на границата с Турция и нито един от пътуващите не знае български.
 
\"Целта е пътниците да се регистрират, след което обратно да бъдат изведени в Турция и там за втори път да подадат гласовете си\", заяви Янев.
 
Лидерът на РЗС апелира Министерството на външните работи незабавно да съкрати половината секции, открити за изборите за българския парламент в Турция, и да ги прехвърли в страните от Западна Европа, Канада и САЩ, където има компактно българско население.
 
Янев каза, че целта на РЗС в следващия парламент е да положи основите за свикване на Велико Народно събрание и за приемането на нова Конституция. Реформата в България трябва да започне от парламента, посочи партийният водач.
 
В Перник листата на РЗС се води от председателят на \"Съюз за Перник\" - Димитър Колев, в нея място намират и ръководството на ЗНС в града. Само преди месец на друго посещение в Перник, Янев и компания заявиха, че ще разкрият до седмици огромен скандал с източване на ДДС в пернишкото НАП, но изглежда приоритетите на партията на местно ниво са се променили и сега на първо място е борбата с Доган. Не е ясно дали в тази връзка хората на Колев ще погнат и работниците от Мапа Чингиз, които строят Магистрала Люлин и също в голямата си част са от турски произход. За момента те кротко съжителстват и работят  по магистралата с част от фирмите на \"Съюза\".
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.