iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничани 3-ти ден без топла вода, от ТЕЦ-а се крият

Перничани 3-ти ден без топла вода, от ТЕЦ-а се крият

Никой в ТЕЦ  Перник не отговаря на телефоните си - нито от аварийния отдел, нито дежурните. Ако отговаряха на повикванията, със сигурност телефоните на работещите в ТЕЦ-а щяха да се прегрели от обаждания на недоволни граждани, след като вече трети ден няма топла вода в по-голямата част от града, която разчита на Топлофикация.
 
Една от възможните причини е поредната авария в уж \"отремонтираните\" мощности на ТЕЦ-а или по трасето, тъй като в момента в Мошино и Изток се правят изкопи за полагането на газопреносни тръби.
 
Последно преди да спрат топлата вода до домовете, от дружеството за пореднен път подложиха на терор през седмицата няколко квартала с надвишаващ нормите, дори вреден за ушите, изключително силен шум, идващ от поредното несъобразено с правилата на РИОСВ изпускане на пара от котлите. Инж. Стойчо Василев - директор на ТЕЦ \"Република\", който иначе е безкрайно обширен при поредните си обещания за спиране на замърсяването на въздуха на града от неговото дружество и честно казано не се плши, когато не реализира думите си в дела, също  бягаше от отговор на въпросите с изключен телефон.
 
За перничани остава  утехата, че без \"Честита баня!\" ще минат още и някой ден, но \"Честит празник!\" около 80-годишнината на града и предизборната кампания взехме да си казваме през ден.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.